Partners

Utskrift

REF STOCKHOLM

Het Zweedse REF Stockholm heeft een eigentijdse, complete en professionele haarverzorgings- en stylingslijn. We geloven in Natural Beauty door Zweedse standaarden die overal toegankelijk zijn voor iedereen. Het zit in eenvoud, duurzaamheid en zeer goede kwaliteit in zowel het gebruik als in de uitstraling.

 

Natuurlijke ingrediënten vormen de basis van de vegan haarproducten van REF Stockholm. In lijn met onze filosofie gebruiken we enkel ingrediënten die 100% veganistisch zijn. Alle REF Stockholm producten bevatten quinoa proteïnen die zorgen voor een groot antioxiderend vermogen en een kalmerende werking hebben voor zowel de hoofdhuid als het haar. REF maakt het haar zichtbaar gezonder en krachtiger!

 

REF zet zich in voor een prachtige haarkleur. We hebben een uniek Color Preserve-systeem aangepast voor al onze styling- en haarverzorgingsproducten. Deze zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten zijn afgeleid van zonnebloemolie gecombineerd met geavanceerde technologie van het anti-fade systeem. Deze infusie werkt als een natuurlijke UV-filter met volledig spectrum en behoud van de haarkleur voor langdurige verlichte kleurreflectie en glans!

Bannervoorbeeld 1
REF Illuminate colour lijn
REF_Lifestyle_Bali_Fabian_Wester-234
REF Intense hydrate lijn
REF Fiber mousse2
The insiders colorbar harisalon 362 x 135

The Insiders

The Insiders is een professioneel kappersmerk dat is ontstaan vanuit een unieke samenwerking tussen haarprofessionals, salontalenten, catwalkstylisten, kleurspecialisten en healthy hair experts.

Ieder afzonderlijk product is het resultaat van hun gezamenlijke expertise, kennis, ervaringen en liefde voor haar. Volgens The Insiders is haar het mooiste natuurlijke materiaal dat er is. Het is onderdeel van jou, wie jij bent en wat jij uitstraalt. Haarproducten zijn dan ook essentieel om je eigen, individuele stijl te kunnen creëren en shapen. Zij willen ervoor zorgen dat jij je droomkapsel kunt realiseren, of dat nu mooi of edgy, volumineus of sophisticated is. En omdat zij weten hoe bijzonder haar is, gaan ze nog een stapje verder dan dat en helpen ze je haar te verzorgen, voeden en beschermen.

De productformules zijn van superieure kwaliteit en bevatten de beste natuurlijke actieve ingrediënten, waaronder essentiële oliën, proteïnen, vitaminen, mineralen, UV-filters en hittebescherming. Door te balanceren tussen natuur en technologie kunnen ze een langdurig professionele finish garanderen. Alle producten zijn bovendien parabeenvrij en cruelty free.

The Insiders dragen hun steentje bij aan een mooiere wereld door Stichting Edukans te steunen, een internationale ontwikkelingsorganisatie die zich inzet voor een gezonde en beschermde start in het leven en de mogelijkheid om te leren. Voor ieder verkocht product doneren wij een vastgelegde bijdrage dat deze kinderen in ontwikkelingslanden steunt met educatie.

IMG_2621
IMG_1932 selectie 2
IMG_1932 selectie 2
IMG_1932 selectie 2
IMG_1932 selectie 2
logoblack olaplex

Olaplex

Föhnen, stijlen en borstelen beschadigen het haar, evenals zout, - en chloorwater en het weer, dagelijks. Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zwavelbruggen. Zwavelbruggen bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd raken wordt je haar dus zwakker. Olaplex helpt u om deze schade te voorkomen tussen de kappersbezoeken in. Voor een verbeterde haarstructuur, gezond en sterk haar dat ook optimaal is voorbereid op het kleuren, blonderen of andere chemische behandelingen bij de kapper.

De eerste twee stappen worden in de salon toegepast. De acht stappen daarna worden thuis toegepast.

Olaplex No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment is geïnspireerd op de professionele salon behandeling die je nu gemakkelijk thuis kunt gebruiken. Het is een primer die fungeert voor een intensiever herstel van beschadigd haar. Het herstelt verbroken zwavelbruggen, versterkt het haar en beschermt de algehele haarstructuur. Olaplex No.3 Hair Perfector is geen masker, maar een herstelbehandeling die het haar structureel van binnenuit herstelt. No.3 herstelt alledaagse beschadigingen van het haar. Bovendien maakt de combinatie van Olaplex No.4 Shampoo en Olaplex No.5 Conditioner het mogelijk om het haar bij elke wasbeurt te versterken en de gebroken zwavelbruggen opnieuw op te bouwen - dag na dag. Maar, de revolutie gaat door! De Olaplex No.6 Bond Smoother is een leave-in treatment en styling crème in één. De No.6 verzorgd, versterkt en beschermt het haar en zorgt voor glad en pluisvrij haar voor 72 uur! De Olaplex No.7 is een revolutionaire stylingolie die de glans verhoogt, het haar versterkt en herstelt en is voor alle haartypes. De Olaplex No.8 is uitgerust met de gepatenteerde OLAPLEX Bond Building Technology, dit hoog geconcentreerde, herstellende 4-in-1 masker maakt het haar glanzender, pluisvrij, hydrateert het haar intens en geeft het meer body. En of dat allemaal nog niet genoeg was hebben we nu ook de Olaplex No.9 voor jou! Het 'anti-damage' haarschild! Heb je zichtbaar dof, futloos haar en wat snel klit? Dit kunnen tekenen zijn van luchtvervuiling of beschadiging door hitte. Bescherm je haar van dagelijkse beschadigingen met deze gewichtloze, leave-in, siliconen-vrije haar serum om het haar te beschermen van milieuvervuiling tot wel 48 uur lang. Daarnaast bied dit fantastische product een hitte bescherming tot 232°C!

Schermafbeelding_2022-05-14_om_00.33.59_800x.png
07695a38-28d4-4222-bfe8-54bb1e11bfc6.7a0bad0f08b006092f7580afc6585d53.png
wow dram coat colorbarhairsalon transparant
Wow logo colorbarhairsalon 259 x 72

Color Wow Dream Coat

Color Wow Dream Coat Supernatural Spray is een razend populair product dat het haar prachtig glanzend en glad maakt zonder pluis. Deze spray is ideaal voor haar dat is beschadigd door kleuring. Het innovati eve merk Color Wow maakt gebruik van nieuwe technologieën waarmee een laagje rond het haar gelegd wordt om het haar de hele dag glad en pluisvrij te houden. Deze laag beschermt het haar tegen vochtige weersomstandigheden, maar zal het haar niet verzwaren. Dit alles zorgt voor een prachtig effect dat tot wel 3 wasbeurten zichtbaar blijft!

Moroccannoil 439 x 43

Moroccanoil Treatment

Ga voor het zijdeachtige, glanzende en gezonde haar dat je altijd al wilde. Moroccanoil Treatment is het product dat als eerste haarverzorging op basis van olie op de markt zette en wereldwijd iedereen op het spoor van arganolie zette. Als originele basis voor haarstyling kan Moroccanoil Treatment worden gebruikt als conditioner, voor styling en als perfecte finish. Dit product - dat jouw haarroutine compleet maakt - zit vol met anti-oxidantrijke arganolie en vitamines die nóg meer glans geven, waardoor het haar bij elke behandeling gevoed, behandelbaar en glad wordt. De iconische basis voor haarstyling.

Heb je fijn en/of licht(-gekleurd) haar? Ga dan voor Moroccanoil Treatment Light.

Maroccanoil colorbar hairsalon transparant