Partners...

The insiders colorbar harisalon 362 x 135

The Insiders

The Insiders is een professioneel kappersmerk dat is ontstaan vanuit een unieke samenwerking tussen haarprofessionals, salontalenten, catwalkstylisten, kleurspecialisten en healthy hair experts.

Ieder afzonderlijk product is het resultaat van hun gezamenlijke expertise, kennis, ervaringen en liefde voor haar. Volgens The Insiders is haar het mooiste natuurlijke materiaal dat er is. Het is onderdeel van jou, wie jij bent en wat jij uitstraalt. Haarproducten zijn dan ook essentieel om je eigen, individuele stijl te kunnen creëren en shapen. Zij willen ervoor zorgen dat jij je droomkapsel kunt realiseren, of dat nu mooi of edgy, volumineus of sophisticated is. En omdat zij weten hoe bijzonder haar is, gaan ze nog een stapje verder dan dat en helpen ze je haar te verzorgen, voeden en beschermen.

De productformules zijn van superieure kwaliteit en bevatten de beste natuurlijke actieve ingrediënten, waaronder essentiële oliën, proteïnen, vitaminen, mineralen, UV-filters en hittebescherming. Door te balanceren tussen natuur en technologie kunnen ze een langdurig professionele finish garanderen. Alle producten zijn bovendien parabeenvrij en cruelty free.

The Insiders dragen hun steentje bij aan een mooiere wereld door Stichting Edukans te steunen, een internationale ontwikkelingsorganisatie die zich inzet voor een gezonde en beschermde start in het leven en de mogelijkheid om te leren. Voor ieder verkocht product doneren wij een vastgelegde bijdrage dat deze kinderen in ontwikkelingslanden steunt met educatie.

IMG_1932 selectie 2
IMG_1932 selectie 2
IMG_1932 selectie 2
logoblack olaplex

Olaplex

Föhnen, stijlen en borstelen beschadigen het haar, evenals zout, - en chloorwater en het weer, dagelijks. Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zwavelbruggen. Zwavelbruggen bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd raken wordt je haar dus zwakker. Olaplex helpt u om deze schade te voorkomen tussen de kappersbezoeken in. Voor een verbeterde haarstructuur, gezond en sterk haar dat ook optimaal is voorbereid op het kleuren, blonderen of andere chemische behandelingen bij de kapper.

De eerste twee stappen worden in de salon toegepast. De vier stappen daarna worden thuis toegepast.

Olaplex No.3 Hair Perfector is geen masker, maar een herstelbehandeling die het haar structureel van binnenuit herstelt. Olaplex No.3 herstelt alledaagse beschadigingen van het haar. Bovendien maakt de combinatie van No.4 Shampoo en No.5 Conditioner het mogelijk om het haar bij elke wasbeurt te versterken en de gebroken zwavelbruggen opnieuw op te bouwen - dag na dag. Maar, de revolutie gaat door! De No.6 Bond Smoother is een leave-in treatment en styling crème in één. De No.6 verzorgd, versterkt en beschermt het haar en zorgt voor glad en pluisvrij haar voor 72 uur!

OLAPLEX_CONSUMER_LINEUP_HORZ-transparant
Wow logo colorbarhairsalon 259 x 72

Color Wow Dream Coat

Color Wow Dream Coat Supernatural Spray is een razend populair product dat het haar prachtig glanzend en glad maakt zonder pluis.

wow dram coat colorbarhairsalon transparant
Moroccannoil 439 x 43

Moroccanoil Treatment

Ga voor het zijdeachtige, glanzende en gezonde haar dat je altijd al wilde. Moroccanoil Treatment is het product dat als eerste haarverzorging op basis van olie op de markt zette en wereldwijd iedereen op het spoor van arganolie zette. Als originele basis voor haarstyling kan Moroccanoil Treatment worden gebruikt als conditioner, voor styling en als perfecte finish. Dit product - dat jouw haarroutine compleet maakt - zit vol met anti-oxidantrijke arganolie en vitamines die nóg meer glans geven, waardoor het haar bij elke behandeling gevoed, behandelbaar en glad wordt. De iconische basis voor haarstyling.

Heb je fijn en/of licht(-gekleurd) haar? Ga dan voor Moroccanoil Treatment Light.

Maroccanoil colorbar hairsalon transparant
Maroccanoil colorbar hairsalon transparant
Maroccanoil colorbar hairsalon transparant