Vacature zelfstandig haarstylist -- Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste creatievelingen die COLORBAR HAIRSALON samen met ons naar een nóg hoger level willen tillen! Word jij onze nieuwe collega?

Heb je een aantal jaar ervaring als kapper? Ben jij er klaar voor om de volgende stap te zetten in jouw carrière? Ben je een echte teamplayer? Zit je vol enthousiasme en wil je deel uitmaken van een team dat gespecialiseerd is in de nieuwste trends en technieken?

Wij zijn een jong en snelgroeiend bedrijf in Den Bosch dat zich richt op de aandacht voor kwaliteit, persoonlijkheid en exclusiviteit op het gebied van haar.
In onze kleine salon onderscheiden we onszelf door een nieuw concept voor stoelverhuur waarbij we jou graag helpen je nog beter te ontwikkelen als zowel kapper als ondernemer.

We begrijpen dat het niet eenvoudig is om meteen een eigen bedrijf te beginnen. Het huren van een stoel is daarom een mooie manier om verder te kunnen groeien in jouw mogelijkheden. Je hoeft geen grote investeringen te doen en het maakt je vrij van alle verantwoordelijkheden die gepaard gaan met het bezitten van een eigen salon, maar je kunt jouw klanten wel ontvangen in een professionele omgeving! Dat klinkt allemaal spannender dan het is! We zullen je ondersteunen door middel van marketing, educatie, coaching en regelen voor een groot deel jouw administratie, hierdoor nemen we zoveel mogelijk zorgen uit handen zodat jij je kunt focussen op jouw talent : jouw passie voor mooi haar en tevreden klanten creëren die graag bij jou terugkomen! Onze jarenlange ervaring zal jou helpen om jouw onderneming samen naar een hoger level te kunnen tillen.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

  • Een stoel huren bij COLORBAR HAIRSALON kan fulltime of parttime. Dit kan al vanaf €60,- per dag! Hierin zit de huur, het gebruik van al onze faciliteiten, zoals : hoogwaardige producten en apparatuur, een breed scala aan drankjes voor jouw klanten, een kassa- en (online) reserveringssysteem en overige ondergenoemde dingen bij in.
  • Ondersteuning op het gebied van marketing, educatie, coaching en administratie.
  • Tijdens jouw startperiode ben je verzekerd van een inkomen. Hiermee bieden we jou de mogelijkheid om je klantenkring een beetje op te kunnen bouwen.
  • Veel vrijheid : Jij bepaalt jouw eigen werktijden en dagen.
  • Een hoger inkomen! Voorbeeld :
    Als jij als haarstylist o.b.v een fulltime functie (5 dagen) gemiddeld 3,5 uur per dag aan het knippen bent, kun je netto ongeveer €2500,- per maand verdienen. Door middel van extra productverkoop of eventuele extra kleurbehandelingen kun je dit bedrag dus naar een nog hoger level tillen!
    Uiteraard is het uiteindelijke resultaat afhankelijk van jouw eigen inzet!

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Stuur dan nu jouw CV en motivatie naar info@colorbarhairsalon.nl en dan zien we je graag snel in onze salon!

vacature colorbar hairsalon stoelhuur 2020